MENUKAART

Onze kaart wisselt regelmatig.

We proberen onze website zo actueel mogelijk te houden.

Soms lukt dat niet en dan is de menukaart in het restaurant de kaart die telt...

Vaak zijn er dan weer heerlijke nieuwe gerechten...

 

 De bordjes bestelt u bij voorkeur in 3 gangen (wij adviseren 2 bordjes als voorgerecht, 2 bordjes als hoofdgerecht en 1 bordje als nagerecht).

Natuurlijk kunt u de bordjes ook los bestellen, zoveel u maar wilt en door elkaar!

 Buiten de kaart om serveren wij wisselende bordjes, deze staan in het restaurant op de krijtborden aangegeven.

Voor grotere gezelschappen kunnen we lekkere gerechtjes 

samenstellen voor een mooi 'food-to-share' menu. 

Hierin is heel veel mogelijk, vraag een van onze medewerkers naar informatie. 

 

Bordjes 6.25

"Voorgerechtjes"

  • Huisgemaakte kroket…elke dag weer anders

  • Pomodori-paprikasoep

  • Carpaccio met gefrituurde kappertjes, Parmezaanse kaas,

       baconcrunch en Primerba basilicumdressing

  • Gerookte ribeye met chimichurrie salsa

  • Gamba’s in knoflookolie en rode peper en aioli

  • Gerookte zalm met krokante wonton, citroencrème en slamelange

  • Boterviscarpaccio met limoncello dressing en granaatappelpitjes

  • Truffels van gorgonzola met walnotencrunch en peer/druif garnituur

  • Salade-rol met muhammara, komkommer, paprika en lente-ui

  • Geitenkaas brûlée met zongedroogde tomaat, gesuikerde walnoten en balsamico glace

"Hoofdgerechtjes"

  • Spareribs met knoflooksaus en zoetzuur

  • Buikspek met 5-spices saus van glühwein en zacht gegaarde zuurkool

  • Open lasagne met Italiaans stoofvlees

  • Couscous met rozijnen, gestoofde ui en in ras el hanout gemarineerde kippendij

  • Surf en turf; sucadebiefstuk en gebakken gamba met aioli

  • Vis van de dag

  • Zalm met rucola stamppot , saus van gepofte paprika en geroosterde venkel

  • Risotto met pompoen, kruidendressing en oesterzwam

  • Kaasfondue met brood, Parmaham en diverse garnituur (ook vegetarisch te bestellen)

 

Bijgerechten
 
  • Brood met smeersels 4.50

  • Warme groenten 3.50

  • Groene salade 3.50

  • Frietje met 2.50

  • Zoete aardappelfrietjes 3.50

Hoofdgerechten

  • ​Ribeye 250 gram                                    23.50

  • Chateaubriand (deze kunt u met uw tafelgenoten delen)

              400gr                                                    58.50

           600gr                                                    82.50

           900gr                                                  108.50

  • Tournedos 100gr                                    19.95

  • Tournedos 200gr                                    29.95

  • Vis van de dag                                        19.50 

  • Risotto met pompoen,                          19.50

       kruidendressing en oesterzwam​

Nagerechten 6.25

 

  • Huisgemaakte tiramisu

  • Bevroren espresso parfait met koffie praline

  • Bloedsinaasappel ijs met Campari spritz

  • Witte chocolade brownie met nutella glazuur en hazelnootijs

  • Wintercoupe met 3 bollen ijs en karamelsaus

  • Koffie met zoetigheden

  • Kaasplankje (9.50)

Kindermenu 11.00

 

Voorgerecht
  • Pomodori-paprikasoep

 

Hoofdgerecht
Friet met keuze uit:
  • Frikandel

  • Kaassoufflé

  • Kroket

  • Kipnuggets

Nagerecht

  • Kinderijs met verrassing