OVER ONS

 

Over ons

In het centrum van Huizen vindt u ons restaurant. 

Wij serveren het 'bordjes-concept', dit betekent dat u van meerdere kleine (tussen)gerechtjes kunt genieten. Of lekker met elkaar delen!

Kunt u toch moeilijk kiezen tussen al deze heerlijke gerechtjes? Dan hebben we ook de 'gewone' hoofdgerechten voor u op de kaart. 

En vergeet ook onze beroemde Aanschuiftafel niet; geen zin om te koken of uitgebreid te tafelen? Schuif lekker aan (woensdag en donderdag) en geniet van wat de pot schaft.

Voor ieder wat wils!

 

De Crew

 

Onze keukenbrigade, Nadja, Jordy en Justin doen elke avond weer hun uiterste best om u een verrassend lekker menu voor te schotelen.

​In de bediening lopen de dames en heren het vuur uit hun schoenen om uw bestellingen vriendelijk en verzorgd op tafel te brengen. Onze crew wordt gevormd door: Astrid, Bram, Karlijn,  Sebastian, Midas, Julia, Julian en Michiel.

 

En Last but not Least zullen Martijn, Ole, Ezra en Tobias alles weer schoon in de kast zetten.

De Tijd

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat u wat minder tijd heeft. Als u ons dit even laat weten zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

De Kwaliteit

 

Wij doen, zoals gezegd, altijd ons uiterste best om de kwaliteit op een hoog peil te houden, echter als je niets maakt, maak je ook geen fouten, dus als er onverhoopt iets niet naar uw wens is laat u het ons dan weten, dan kunnen wij er iets aan doen.

Allergie

 

Als u allergisch bent voor gluten, noten, smaakversterkers etc.. Wilt u dit dan bij uw reservering vermelden, zodat wij uw aangepaste gerechten kunnen voorbereiden. Wij zijn u graag van dienst, maar ook graag tijdig ingelicht!!

Gezelschappen

 

In ons restaurant kunt u ook dineren met grotere gezelschappen, wij kunnen in overleg met u een leuke gelegenheidsmenukaart maken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.