OVER ONS

 

Historie

 

In 1983 zijn wij begonnen in het oude pand van de gebroeders Kos. De eerste vijf jaar hebben wij alleen het gedeelte van Gerrit-Jan (de juwelier) gebruikt en in 1988 hebben wij het gedeelte van zijn broer Izak (de groenteboer) erbij getrokken. In 1999 hebben wij de keuken verplaatst naar de oude paardenstal van Izak. In 2013  hebben wij de zaak een ander kleurtje en interieur gegeven. Na 30 jaar hebben wij ook onze naam aangepast in Beau Geste.

De Crew

 

Onze keukenbrigade, Nadja, Jordy en Miranda doen elke avond weer hun uiterste best om u een verrassend lekker menu voor te schotelen.

​In de bediening lopen de dames en heren het vuur uit hun schoenen om uw bestellingen vriendelijk en verzorgd op tafel te brengen. Onze crew wordt gevormd door: Astrid, Karlijn,  Sebastian, Midas, Julia, Julian en Peter.

 

En Last but not Least zullen Martijn, Ole, Ezra en Tobias alles weer in blinkende staat brengen.

De Tijd

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat u wat minder tijd heeft. Als u ons dit even laat weten zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

De Kwaliteit

 

Wij doen, zoals gezegd, altijd ons uiterste best om de kwaliteit op een hoog peil te houden, echter als je niets maakt, maak je ook geen fouten, dus als er onverhoopt iets niet naar uw wens is laat u het ons dan weten, dan kunnen wij er iets aan doen.

Allergie

 

Als u allergisch bent voor gluten, noten, smaakversterkers etc.. Wilt u dit dan bij uw reservering vermelden, zodat wij uw aangepaste gerechten kunnen voorbereiden. Wij zijn u graag van dienst, maar ook graag tijdig ingelicht!!

Gezelschappen

 

In ons restaurant kunt u ook dineren met grotere gezelschappen, wij kunnen in overleg met u een leuke gelegenheidsmenukaart maken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN

 

Wij zijn van woensdag tot en met zondag geopend!

De keuken is geopend vanaf 17.00 uur.

RESERVEREN

 

U kunt via onderstaande link online reserveren.

Let wel : uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Heeft u geen bevestiging, ontvangen dan is het verstandig om dit even telefonisch te checken.

Wilt u na drie uur 's middags reserveren voor dezelfde dag dan kunt u dit beter telefonisch doen, we zijn namelijk niet altijd in de gelegenheid om de mail na 3 uur  te controleren.

 

KLIK HIER ALS U WILT RESERVEREN.

CONTACT

 

Middenweg 17 (Ingang Kerkstraat)

1271 AS Huizen

T  /  035 52 64 995

info@beau-geste.nl

reserveren@beau-geste.nl

  • Beau Geste Facebook
  • Twitter Clean